moanaolie.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores hjemmesider. Ved at bruge moanaolie.dk accepterer du vores cookie politik. Lær mere
close
5jpeg.jpg

Kokostræet

Kokostræet er velkendt blandt polynesiske folk som livets træ, hvor intet går til spilde. Alt fra stammen til bladene bruges til at bygge hytter, tage, møbler, kurve, hatte og meget mere. Hele træet giver læ og beskytter mod barske storme og den glødende sol. Kokosnøddens yderste og inderste skal, bruges begge til kunst og kunsthåndværk, kødet spises og producerer kokosmælk, samt kokosolie. Kokostræet vokser som det har gjort i tusindvis af år, økologisk uden kemikalier og kunstig gødning. Dets olie er en stor del af den tahitiske kultur, og olien er blevet udviklet gennem tusinder af år til den “Monoi” vi kender i dag, som betyder "duftende olie".

2jpeg.jpg

Tiare Blomsten

Den glatte rige tekstur af olien blandes med økologiske gardenia tahitensis blomster, for en luksuriøs fornemmelse. Blomsten almindeligt kendt som "Tiare", kan findes i hele Fransk Polynesien i dekorationer, som print og naturligvis i håret på de tahitiske kvinder. Den har en hypnotiserende duft og de ​​lyse hvide kronblade er det Fransk Polynesiske varemærke. Når olien har gennemgået den endelige transformation, er det ikke længere en simpel kokosolie. De unikke kvaliteter af olien er nu fusioneret med de specielle egenskaber af gardenia tahitensis blomsten. Resultatet er en usædvanlig kombination af to unikke vegetabilske ingredienser.

4jpeg.jpg

En Naturlig Process

Alle kokosnødder indsamles af de lokale landmænd, og kokosnødden åbnes. Kødet fjernes og tørres i solen i mindst en uge, for at fordampe overskydende vand. Derefter knuses, opvarmes og presses olien en enkelt gang og tiare blomster lægges i blød. Derefter filtreres og dampes olien for at destillere den, alt helt naturligt uden kemikalier. Den endelige kvalitetskontrol af olien er lavet lige før den omhyggeligt pakkes, og sendes til Europa. Det er vores fornøjelse at præsentere vores Moana Olie produkter, nemlig den traditionelle naturlige olie, samt to andre varianter med ægte tahitisk vanilje og kokosdufte, som også er meget populære i Fransk Polynesien.