moanaolie.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores hjemmesider. Ved at bruge moanaolie.dk accepterer du vores cookie politik. Lær mere
close

SVANEMÆRKET


nordisksmJpeg.jpg

For at bidrage til et bæredygtig forbrug og hjælpe forbrugerne til at vælge miljøvenlige produkter, indførte Nordisk Ecolabel et officielt miljømærke i 1989, almindeligt kendt som "Svanen". Det dækker også krav om kvalitet, hvilket betyder, at et Svanemærke stempel på et produkt også kan ses som et kvalitetsstempel. Svanemærket er et meget kendt og velrenommeret varemærke i Norden.

Alle Svanemærke stemplede produkter, er blandt de mindst miljøbelastende produkter og opfylder miljø- og sundhedsmæssige krav.

LÆS MERE HER

APPELATION D'ORIGINE (AO)


stamp-aoJpeg.jpg

Brug af Appellation d'Origin (AO), er en ret som garanterer oprindelsen og kvaliteten af ​​et produkt, og som er defineret af Lissabon-aftalen, en international traktat skilt i 1958:

"En oprindelsesgaranti er det geografiske navn på et land, en region, eller en lokalitet, som tjener til at betegne en vares oprindelse, kvalitet og kendetegn, som udelukkende eller væsenligt skyldes det geografiske miljø, herunder naturlige og menneskelige faktorer." (Uddrag fra artikel 2 i Lissabon-aftalen)

I april 1992 blev de ekstraordinære egenskaber ved Monoi de Tahiti officielt anerkendt og var det første kosmetiske produkt, der har modtaget en oprindelsesbetegnelse ved dekret # 92-340, som garanterer ægthed og kvalitet. Dette dekret er "begrænset til produkter, der er fremstillet i Fransk Polynesien i henhold til lokale, loyale og konstante brug ved opblødning af Gardenia Tahitensis blomster fra Polynesien, i det følgende benævnt Tiare, i raffineret kokosolie" (udvundet fra JORF af april 1992).

Brugen af ​​udtrykket "Monoi de Tahiti" sammen med stemplet "Monoi de Tahiti Appellation d'Origine" på ​​vores produkter er strengt reguleret ved dekret # 92-340. Stemplet garanterer oprindelsen af ​​råvarerne i vores produkter, deres ægthed og kvalitet.