moanaolie.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores hjemmesider. Ved at bruge moanaolie.dk accepterer du vores cookie politik. Lær mere
close

1. Generelt
Moana Olie og det tilhørende domæne moanaolie.dk er ejet af Mitirani.

MITIRANI | CVR 36376236

Skovlyporten 7 1.9
Holte 
2840 Denmark

E-mail: kontakt@moanaolie.dk | Telefon: 22 85 88 72

Følgende vilkår og betingelser er gældende for alle bestillinger, der afgives af kunden til Mitirani (CVR-nr. 36376236).

Ved at bruge moanaolie.dk og/eller afgive en bestilling erklærer du dig indforstået med nedenstående vilkår og betingelser. Vi beder dig sikre, at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling.

Kun virksomheder med registreret CVR-nummer kan afgive en engros bestilling. Private kan bestille via vores hjemmesider, samt relevante detailhandlere. Ordren vil ikke blive behandlet indtil det fulde beløb er betalt. Vi accepterer betaling via bankoverførsel og kortbetaling.

Vi bestræber os på at have alle produkter til rådighed for kunden, men garanterer ikke at alle produkter eller tjenester vil være tilgængelige til enhver tid. Vi forbeholder os retten til at lade produkter udgå til enhver tid.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser, der vil være gældende for din bestilling, vil være dem, der fremgår af moanaolie.dk på det givne tidspunkt, du afgiver din bestilling.

Du er indforstået med og indvilliger i ikke at (i) opslå, overføre, videregive, uploade eller promovere hverken meddelelser eller indhold, der kan skade eller have negativ indflydelse på vores virksomhed, produkter eller tjenester; (ii) optræde på en sådan måde eller anvende nogen anordning eller enhed, der begrænser, skaber hindring for, forstyrrer eller forhindrer andre brugere i at bruge websiden moanaolie.dk, eller som påvirker websidens sikkerhed, eller (iii) benytte nogen enhed eller forsøge at bruge nogen form for program, software, værktøj, agent, script eller anden enhed eller søgerobotter (inklusive, men ikke begrænset til, spiders, bots, crawlers, avatars eller intelligent agents) til at navigere eller foretage søgning på websiden eller til at kopiere indhold fra websiden. Vi forbeholder os retten til uden varsel at spærre adgangen til websiden og brugerens konto, hvis vedkommende overtræder en eller flere betingelser i disse vilkår og betingelser.

2. Priser og leveringsgebyr 
Priserne, der er vist på moanaolie.dk for engroskunder er uden moms. Leveringspris vil blive angivet før betaling, og vil variere efter vægt. Grundet raten af råmaterialer, valuta kurser, og ændringer i markedet, kan der forekomme prisændringer i løbet af året.

3. Bestilling/indgåelse af aftale

Alle ordrer er behandlet online via www.moanaolie.dk. Efter en ordre er placeret, vil en e-mail bekræftelse blive sendt automatisk, såvel som information til en bankoverførsel hvis valgt, for at det angivne beløb kan overføres. Efter vi har modtaget din betaling, vil din faktura blive sendt til dig elektronisk og bestillingen vil blive behandlet. Du kan følge din ordre via din konto på www.moanaolie.dk. Vi vil underrette dig via e-mail når din ordre er sendt. Vi forbeholder os retten til at afmelde enhver bestilling der ikke er betalt inden 7 dage.

4. Levering 
Mitirani bestræber sig på at sende bestillinger hurtigst muligt. Ordrer vil blive afsendt til leveringsadressen angivet ved kassen. Venligst kontroller at adressen er korrekt. Du vil modtage en e-mail med forsendelsesdetaljerne og et tracking nummer så snart din ordre er sendt. Forventet leveringstid vil blive oplyst ved bestilling. Ved tilfælde af forsinket levering vil vi kontakte dig med det samme.

Hvis den vare du har modtaget er defekt, bedes du kontakte Mitirani inden for 14 dage efter modtagelse. Mitirani refunderer (inkl. leveringsomkostninger), ombytter, eller udsteder et tilgodebevis for alle produkter, der vurderes at være defekte. Disse betingelser begrænser ikke gældende, lovbestemte rettigheder.

5. Annullering af bestilling 
Du kan annullere eller returnere din bestilling fra den dato, du har afgivet din ordre, og til og med 14 dage efter modtagelse af de bestilte varer. Hvis du har betalt for varerne, vil du få beløbet refunderet, eksklusiv leveringsgebyr.

6. Returneringer 
Hvis du beslutter dig for at returnere din ordre efter den er leveret, vil vi refundere, ombytte eller udstede en kreditnota, så længe den originale emballage er ubeskadiget og produktet er uåbnet og returneret til os i salgbar tilstand. Du er nødt til at returnere dit køb indenfor 14 dage efter leveringsdatoen.

Du vil være ansvarlig for omkostningerne ved en returnering af uønskede ordrer, såvel som at påtage dig enhver risiko og tab af produkter indtil modtaget hos Mitirani. Mens produkterne er i din varetægt, skal du behandle dem med omhu, indtil de er returneret.

Klik her for at påbegynde returneringsprocessen.

7. Betalingsmåder 
Du kan betale for dine varer som anført nedenfor.

Bankoverførsel - til betaling inden for 7 dage 
Efter du har bestilt et produkt, vil du modtage en faktura i din e-mail. Betalingsoplysninger fremgår af fakturaen. Fakturaen vil vise det samlede beløb inkl. moms og leveringsgebyr. Betaling skal ske inden for 7 dage efter fakturadatoen. Bestillingen vil ikke blive afsendt, førend betaling er modtaget. Bestillingen vil blive annulleret efter 7 dage, hvis betaling ikke er modtaget.

Kortbetaling
Efter du har fuldendt betalingen, vil du modtage en faktura og en bekræftigelse via email. Fakturaen vil angive det fulde beløb, inkl. moms og leveringsomkostninger. Beløbet vil ikke blive hævet fra din konto, førend produktet er sendt.

Vi accepterer følgende kort: Alle Master kort og alle Visa kort.

8. Vores ansvar
Intet i disse betingelser, udelukker eller begrænser Mitiranis ansvar i forhold til spørgsmål, hvor det ville være ulovligt for os at begrænse eller udelukke vores ansvar.

Mitirani er ikke ansvarlig for indirekte tab, som følger af det primære tab eller skade, f.eks. tabt fortjeneste eller mulighed eller undladelse af levering af varer eller spildte omkostninger; Mitirani er ikke ansvarlig for manglende levering af varer, i tilfælde hvor undladelse skyldes en hændelse, der ligger udenfor vores rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til brand, oversvømmelse, orkan, civile uroligheder og terrorangreb.

Vores maksimale ansvar over for dig for ethvert tab eller skade, der måtte opstå i forbindelse med din bestilling på moanaolie.dk, er begrænset til det samlede beløb for din bestilling.

9. Rettighedshaver 
Alle immaterielle rettigheder, såsom varemærker og ophavsrettigheder på moanaolie.dk, forbliver Mitiranis ejendom.
  

Sidste opdatering: 25-09-2018