moanaolie.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores hjemmesider. Ved at bruge moanaolie.dk accepterer du vores cookie politik. Lær mere
close

En familievirksomhed

Moana Olie er et naturlig hud- og hårpleje produkt, og vi elsker det. Som et mand og hustru team, der arbejder sammen for at skabe vores egen virksomhed, sigter vi imod at tilbyde et produkt der er familievenligt og har flere anvendelser. Men det har taget os noget tid at komme hertil.

Da vi ventede vores første barn, ledte vi efter en babyolie der ville være sikker, naturlig og give gode resultater. Vi modtog noget hjemmelavet Monoi (naturligt duftende kokosolie) fra familie i Tahiti, og efter at have testet det på os selv, var vi imponerede. Vi har brugt det lige siden, både til vores barn og os selv. Men da vi flyttede til Danmark, opdagede vi at det ikke var tilgængeligt på det skandinaviske marked overhovedet. Kokosolie til madlavning kom tættest på, men kvaliteten var grov og indeholdt ofte urenheder, hvilket gav udslæt, istedet for at forhindre det.

Siden da har vi arbejdet på at finde de bedste samarbejdspartnere i Tahiti og Danmark, få the færdige produkt Svanemærket og få alle de små detaljer på plads. Nu vil vi dele det med dig.

Vores mål med Moana Olie er at tilbyde et produkt der er naturligt, sikkert til børn, har flere anvendelsesmuligheder og bidrager til den lokale økonomi af dets oprindelsessted. Derudover skal det være bedre end noget andet hudprodukt på det Skandinaviske marked, og det skal være Svanemærket.

Vi har brugt vores erfaring fra andre små virksomheder, såvel som vores uddannelser inden for Business Management, til at udvikle Moana Olie. Vi er glade for at kunne dele disse skønne produkter med dig, og håber at du vil elske det, ligeså meget som vi gør.

us3.jpg