moanaolie.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores hjemmesider. Ved at bruge moanaolie.dk accepterer du vores cookie politik. Lær mere
close

body_skin.png

HUD - KROPPEN

Kan anvendes på hele kroppen. Masseres ind i huden efter bad for det bedste resultat.

body_face.png

HUD - ANSIGT

Anvendes som ansigtscreme. Kan med fordel bruges som natcreme. Brug en mindre mængde Moana Olie på ansigtet end på resten af kroppen, da huden her er tyndere og mere delikat..

Hair.png

HÅR

Masser en lille mængde olie direkte ind i fugtigt eller tørt hår fra rod til spids, sæt evt langt hår op i en løs knold og lad olien sidde i en time eller natten over. Læg et håndklæde over din pude eller omkring dit hår for at beskytte dit sengetøj. Vask håret med shampoo og varmt vand som sædvanlig. Gentag så ofte som nødvendigt. Moana Olie kan også bruges som en hurtig fugter i tørt hår, som defrizzer, ved slidte spidser og til styling af afro/meget krøllet hår. 

baby.png

BABYPLEJE

Du kan bruge Moana Olie Naturlig på hele dit barns hud. Anvend på huden efter bad, mens huden stadig er let fugtig, for det bedste resultat. Den er effektiv mod bleudslæt, tør hud og hovedbund, mv.

anti strech mark.png

ANTI STRÆKMÆRKE

Selvom tigerstriber er vidunderlige, så vil jeg helst holde samlingen på et minimum. Gnid en generøs mængde Moana Olie Naturlig på din voksende mave, lår og sider hver dag. Anvend på huden lige efter bad for det bedste resultat. Anvend flere gange på dage hvor huden føles kløende eller ekstra stram.

make up remover.png

MAKE-UP FJERNER

Tag en smule olie ud og varm den mellem dine fingre. Tilfør olien til det ønskede område, og fjern det derefter med en tør vatrondel. Du behøver ikke at gnide. Virker også til vandfast make-up.

eller

Gør en vatrondel fugtig og pres det overskydende vand ud. Tag en smule olie og fordel den på den ene side af vatrondellen og rens forsigtigt dit ansigt med den. Du behøver ikke at gnide. Virker også til vandfast make-up.